foto: Radio 2

Gouverneur Lantmeeters wenst iedereen 1.000 knuffelcontacten toe in 2021

Gouverneur van Limburg Jos Lantmeeters roept op om vanavond toch voorzichtig te blijven en niet alle inspanningen van de afgelopen maanden te verknoeien. “Als we het virus onder controle hebben, kunnen we opnieuw knuffelen”, aldus de gouverneur.

De overgang naar een nieuw jaar vieren, doen we liefst in een groep en met de mensen die ons het dierbaarst zijn. Maar dit jaar is dat niet mogelijk. “Ik zou willen vragen om vanavond niet te verknoeien wat we de afgelopen weken en maanden hebben opgebouwd. Geniet er toch maar van, ook al is het in kleine kring”, zegt Lantmeeters. “We kunnen toch nog contacten leggen op andere manieren. We zijn vindingrijk, dus laat dat maar vandaag zegevieren.”

1.000 knuffelcontacten

Een goede gezondheid blijft erg belangrijk, maar ook knuffels horen daar volgens de gouverneur bij. “Ik wil ook alle Limburgers 1.000 knuffelcontacten toewensen in 2021. Als we dat hebben, dan wil dat zeggen dat we het virus onder controle te hebben. Ik hoop ook dat de Limburger de veerkracht heeft om de gevolgen van de maatregelen na de crisis weg te werken.”

Meest gelezen