Christophe Ketels / BELGA

Leuven telt dit jaar van thuis uit af naar het nieuwe jaar: “Sfeer van de Oude Markt in je huiskamer”

VZW De Oude Markt voorziet een online alternatief voor de jaarlijkse Leuven Countdown. 3 DJ’s zullen een set spelen die iedereen gratis van thuis uit kan volgen.

Een ding waar iedereen elk jaar kan op rekenen is de Leuvense Countdown naar het nieuwe jaar. En ook dit jaar organiseert VZW Oude Markt het evenement, weliswaar online. Voorzitter Eric De Rop: “Van tien tot twee uur ’s nachts gaan we ervoor zorgen dat mensen in de huiskamer toch binnen hun bubbel een gezellige avond kunnen hebben en een klein feestje kunnen bouwen. Zo kunnen ze een beetje de sfeer van de Oude Markt in de woonkamer binnenhalen.”

Leuvense thuishelden tellen af naar 2021

3 DJ-sets zullen gestreamd worden van tien uur ‘s avonds tot twee uur ’s nachts. “Voltage, de winnaar van MNM’s Start to DJ, begint en Partyshakerz Ft. Sakso & Violinvasion sluiten af. De set tussen half 1 en half 2 is voor Discobar Galaxie, onze thuishelden van Leuven eigenlijk. Zij zullen rond middernacht de countdown naar het nieuwe jaar doen”, zegt De Rop

Het hele evenement zal gratis te zien zijn via de website leuvencountdown.be. De set van Discobar Galaxie zal ook uitgezonden worden via ROBtv.

Meest gelezen