Ook 12 personeelsleden besmet met corona in WZC De Maaspoorte in Maaseik

In woonzorgcentrum De Maaspoorte in Maaseik zijn nu ook 12 personeelsleden besmet met corona. Eén van hen was al ziek thuis. De anderen hadden geen klachten maar zijn in quarantaine. Eerder bleken ook al 25 bewoners besmet.

In woonzorgcentrum De Maaspoorte in Maaseik zijn intussen alle bewoners en personeelsleden getest. Er blijken nu ook 12 personeelsleden besmet. Degenen zonder klachten zouden in principe kunnen ingeschakeld worden op de afdeling met besmette bewoners. Maar voorlopig is dat niet nodig omdat er nog voldoende personeel over is. 

Eerder zijn ook al alle bewoners getest, 25 van de 117 bleken besmet. Voorlopig is geen bezoek mogelijk en de bewoners moeten ook op de kamer blijven. Volgende maandag worden alle bewoners opnieuw getest en dinsdag is dat het geval voor het personeel. 

Meest gelezen