Radio 2

Dronken bestuurders maken brokken in Brugge en Koekelare

In Brugge is gisteravond laat een auto in het kanaal Gent-Brugge-Oostende beland. De bestuurder had gedronken. In Koekelare parkeerde een man zijn auto in een fontein. Ook hij had gedronken.

 De bestuurder reed in een bocht rechtdoor het water in, mogelijk door de dichte mist. Volgens getuigen zijn de drie inzittenden zelf uit het voertuig geraakt. De bestuurder is opgepakt door de politie en naar het ziekenhuis gebracht. Hij was onderkoeld en onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is ingetrokken.

Man parkeert wagen in fontein

Ook een man uit Koekelare speelde zaterdagavond zijn rijbewijs kwijt na een bizar ongeluk. Op amper 300 meter van zijn woning reed hij rechtdoor over een rotonde en parkeerde zijn Audi in het midden van een fontein. Hij kon ongedeerd uit zijn wagen stappen en de politie kwam ter plaatse. Hij had gedronken en is zijn rijbewijs voor 15 dagen kwijt. 

Radio 2

Meest gelezen