Tanya Roberts met 007, Roger Moore.

Bondgirl, Charlie's Angel en Midge uit "That '70s show" Tanya Roberts (65) blijkt dan toch overleden

De Amerikaanse actrice Tanya Roberts (65) is overleden. Ze speelde Bondgirl Stacey Sutton in "A view to a kill" (1985) en is ook bekend van de series "Charlie's Angels" en "That '70s show". Gisteren was ze al eens onterecht doodverklaard, maar toen bleek ze toch nog te leven. Intussen is ze wel degelijk gestorven, zo meldt TMZ.

Ze is wel degelijk overleden, zo meldt showbizzwebsite TMZ deze namiddag: de Amerikaanse actrice Tanya Roberts (65), geboren als Victoria Leigh Blum. 

Op kerstavond was ze ineengezakt terwijl ze met haar honden aan het wandelen was. Zondag meldde haar partner Lance O'Brien aan haar manager dat ze was overleden. Die manager maakte het nieuws vervolgens wereldkundig, maar dat bleek niet te kloppen. Het ziekenhuis waar ze was opgenomen, liet gisteren weten dat ze nog in leven was.

Bekijk hier een fragment van Tanya Roberts als Bondgirl in "A view to a kill" (en lees voort onder de video):

Volgens TMZ had O'Brien haar zondag in het ziekenhuis bezocht waar hij verkeerdelijk concludeerde dat ze was gestorven toen ze haar ogen sloot. Zonder met het medisch personeel te praten, verliet hij vervolgens het ziekenhuis, zo stelt de showbizzwebsite. Aan haar manager die hem oppikte, vertelde hij dat ze "in zijn armen was gestorven".

Hoe het ook zij, intussen is Roberts wel degelijk overleden, zo meldt TMZ deze namiddag. Bij het brede publiek is ze bekend als Bondgirl uit de film "A view to a kill" uit 1985. Daarnaast speelde ze onder meer mee in de originele serie van "Charlie's angels" en in "That '70s show". Daarin vertolkte ze de rol van Midge, de moeder van het personage Donna.

Die laatste serie verliet ze toen haar man Barry ongeneeslijk ziek bleek. Roberts was ook te zien in de film "The beastmaster".

Bekijk hier een fragment van Tanya Roberts als Midge in "That '70s show":

Bekijk hier een fragment van Tanya Roberts samen met Cheryl Ladd en Jaclyn Smith in "Charlie's Angels":

Meest gelezen