Foto: Belga

Politieagent betrapt tijdens familiefeest op oudejaar: boete van 750 euro en sanctie

Een politieagent van de lokale politie van Turnhout is op oudejaarsavond betrapt toen hij met familie aan het vieren was. Het familiefeest vond buiten plaats, in de tuin, maar er waren te veel mensen aanwezig. De man moet een boete van 750 euro betalen en zal ook een extra sanctie krijgen binnen het politiekorps.  

Op oudejaarsavond gingen 12 ploegen van de lokale politie Regio Turnhout op pad om te controleren of de coronamaatregelen nageleefd werden. In Beerse, Turnhout en Oud-Turnhout legde de politie drie lockdownfeestjes stil. Bij het feest in Oud-Turnhout betrapten de agenten één van hun collega's, die er samen met zijn echtgenote was. 

Lawaai

Eén van de buren merkte het feest op omdat er lawaai was en belde de politie. Het ging om een familiefeest in de tuin van een huis, met 12 volwassenen en 4 minderjarigen. Dat is in strijd met de huidige coronaregels. De agent, die er op bezoek was, zal een boete van 750 euro moeten betalen en hij zal ook nog een sanctie krijgen binnen het politiekorps. 

Meest gelezen