School roept op: "Neem een extra trui mee want het is ijskoud in de klas"

Het Immaculata Instituut in Oostmalle roept haar leerlingen op om zich extra dik aan te kleden als ze vandaag opnieuw naar school gaan. Tijdens de kerstvakantie stond de verwarming er uit en omwille van corona moeten de ramen regelmatig opengezet worden om te verluchten. Een extra trui is dan ook geen overbodige luxe.

Alle ouders van het Immaculata Instituut in Oostmalle kregen tijdens de kerstvakantie een berichtje van de directie met de oproep om hun kinderen een extra trui of vest mee te geven.  

"De vraag kwam van enkele leerlingen die het toch koud vonden in de klas als ze lang moesten stilzitten", vertelt lerares Liesbeth Spranghers. "Vooral als ze na de speeltijd terug naar de klas kwamen, geraakten sommigen niet meer opgewarmd. Daarom mogen leerlingen nu een extra trui meenemen en dat zorgt ook wel voor een gezellige en huiselijke sfeer in de klas."

Meest gelezen