Watertoren Steenokkerzeel heeft nieuwe eigenaar: "Ik wil het 'wauw-gevoel' aan de mensen doorgeven"

De 53-jarige Ferdi Goovaerts uit Steenokkerzeel heeft de watertoren van Steenokkerzeel gekocht. Hij is zeer blij met de aankoop en wil mensen onder meer  laten meegenieten van het fantastische uitzicht dat de watertoren biedt.

De drankenhandelaar heeft daarmee een koopje gedaan want hij betaalde voor de toren en de woning in de top, zo'n 855.000 euro.  Dat is flink onder de oorspronkelijke vraagprijs want voor de coronacrisis stond de toren te koop voor 1.750.000 euro. En Goovaerts heeft ondertussen ook al enkele plannen voor z'n nieuwe eigendom: "Wanneer evenementen terug opgestart kunnen worden, dan doen we dat. In het verleden liep dat goed, dus waarom zouden we dat niet blijven doen?" 

(lees verder onder de foto's)

Verder heeft hij ook plannen om er "iets" voor vliegtuigspotters te organiseren en eventueel zelfs om scholen uit te nodigen: "Ik denk eraan om de zesdejaars één keer per jaar uit te nodigen om eens te komen genieten van het geweldige uitzicht, want ik wil dat wauw gevoel aan de mensen doorgeven. Daarom ben ik zo blij met de aankoop", aldus nog Goovaerts.

Meest gelezen