Politie waarschuwt Antwerpspeler Lamkel Zé voor bedreigingen van supporters

De politie heeft contact opgenomen met Antwerpspeler Didier Lamkel Zé nadat er bedreigingen waren geuit tegen hem. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en is bevestigd aan onze redactie. Sommige fans pikten het niet dat Lamkel Zé op de training was verschenen in een shirt van Anderlecht en had gezegd dat hij de volgende dag een shirt van aartsrivaal Beerschot zou aantrekken. 

Aanvaller Lamkel Zé, al een tijdje het enfant terrible van Antwerp, wil en mag vertrekken bij de club, en om een transfer te forceren was hij eerder deze week op de training verschenen in een shirt van Anderlecht. Voor sommige Antwerpfans was dat pure provocatie. Lamkel Zé deed er nog een schepje bovenop en zei dat hij de dag erna een shirt van Beerschot zou dragen, de grootste rivaal van Antwerp. 

Bedreigingen

Volgens politiewoordvoerder Willem Migom hebben Antwerpsupporters daarop bedreigingen geuit tegen Lamkel Zé. De politie verwittigde hem dat hij de bedreigingen van de fans best ernstig nam. Migom laat nog weten dat de politie de situatie actief opvolgt om te vermijden dat ze escaleert maar hij wil geen verdere details kwijt. Intussen heeft Lamkel Zé in een filmpje zijn excuses aangeboden aan de fans, maar dat was niet op vraag van de politie.   

Meest gelezen