Videospeler inladen...

Hoe kunnen we sneller vaccineren tegen corona? Vandenbroucke licht het toe in de Kamer: volg het LIVE vanaf 11.30 uur

Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke geeft vanaf 11.30 uur meer uitleg in de Kamercommissie Volksgezondheid over hoe de coronavaccinaties sneller zullen worden toegediend. Volg het hier live mee.

Eerder deze week kondigden zowel federale als Vlaamse ministers namelijk aan dat er binnenkort "versneld" gevaccineerd zal worden, nu ons land zekerheid heeft over de volgende leveringen van het vaccin van Pfizer/BioNTech. Over hoe dat precies zal gebeuren, geeft federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke, samen met vertegenwoordigers van de taskforce vaccinatie, toelichting in de Kamer.

Deze namiddag is er ook een nieuw Overlegcomité. Lees hier onze vooruitblik daarover.

Meest gelezen