Radio 2

Zware brand beschadigt woning in Tremelo

In Baal-Tremelo heeft vanmiddag een felle brand gewoed in een woning aan de Baalsebaan. De woning is zwaar beschadigd, maar niemand raakte gewond. Hoe het vuur is ontstaan, is voorlopig nog onduidelijk.

"Het ging om een uitslaande brand in een woning aan de Baalsebaan", vertelt burgemeester Bert De Wit (CD&V). "Om de brandweer alle ruimte te geven, hebben we de straat tijdelijk afgesloten voor het verkeer.  De brand ging gepaard met flink wat rookontwikkeling."

"Gelukkig was er niemand thuis", weet de burgemeester nog te vertellen. "De schade is vrij groot, vooral door de rook en het bluswater. Wat de brand heeft veroorzaakt is nog onduidelijk. Dat moet een branddeskundige uitzoeken." Het getroffen gezin krijgt van de gemeente tijdelijk een noodwoning ter beschikking.

Meest gelezen