Videospeler inladen...

Ontbijten met Groen-vicepremier Petra De Sutter: "Versoepelingen op 22 januari? Eerst afwachten wat cijfers doen"

Een ontbijt, een politicus en een journalist: dat zijn de ingrediënten van het wekelijkse zaterdaginterview in "De ochtend" op Radio 1 van VRT NWS-journalist Michaël Van Droogenbroeck met een politicus die in de schijnwerpers staat of een cruciale rol speelt in de politiek. Een ontbijtgesprek over politiek, maar tegelijk ook "weg van de Wetstraat", met aandacht voor persoonlijke verhalen. Vandaag: federaal minister van Ambtenarenzaken en Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen), onder meer over de beslissingen van het Overlegcomité en de uitrol van het 5G-netwerk.

Bekijk hier het gesprek met Petra De Sutter:

Videospeler inladen...

Beluister het gesprek met Petra De Sutter:

Meest gelezen