34-jarige automobiliste uit Bocholt sterft bij inhaalmanoeuvre in Bree

Een 34-jarige vrouw uit Bocholt is gisteravond om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Opitterkiezel in Bree. Na een inhaalmanoeuvre kwam het tot een aanrijding tussen twee auto’s, waarna een auto tegen een verlichtingspaal belandde. Het gaat om het tweede dodelijke ongeval op de Opitterkiezel in enkele dagen tijd. 

Door een inhaalmanoeuvre kwam het tot een botsing tussen twee wagens, waarna een voertuig tegen een verlichtingspaal belandde. De 34-jarige bestuurster moest bevrijd worden door de brandweer. Alle hulp te laat, ze overleed ter plaatse aan haar verwondingen. 

Het verkeersongeval veroorzaakte heel wat ravage, de Opitterkiezel werd tijdelijk afgesloten voor verkeer. In opdracht van het parket kwam een verkeersdeskundige te plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

Derde ongeval in week tijd

Eerder deze week verongelukte er ook al een 58-jarige man uit Bree op de Opitterkiezel. Hij was met zijn elektrische mountainbike tegen een paal gebotst. Vrijdagavond gebeurde op dezelfde weg nog een ongeval, daar waren drie voertuigen bij betrokken.

Meest gelezen