Jongeman (19) rijdt tegen gevel in Koningshooikt en pleegt vluchtmisdrijf

Afgelopen nacht is een jongeman tegen de gevel van een appartementsgebouw in Koningshooikt aangereden. Hij pleegde vluchtmisdrijf maar werd even later in een andere politiezone gevat. De 19-jarige bestuurder was onder invloed van alcohol.

Afgelopen nacht is een 19-jarige bestuurder met zijn auto tegen de gevel van een appartementsgebouw gereden aan de Eikenboslaan in Koningshooikt. De gevel raakte beschadigd, maar de brandweer heeft het gebouw niet moeten stutten. Ook een geparkeerde auto liep schade op.

De autobestuurder pleegde vluchtmisdrijf maar werd even later in een naburige politiezone gevat. Hij bleek onder invloed te zijn van alcohol en zal vermoedelijk vervolgd worden voor vluchtmisdrijf, het rijden onder invloed en het niet naleven van de avondklok. Ook zal hij moeten opdraaien voor de schade. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Meest gelezen