Videospeler inladen...

Speciale eenheden omsingelen gebouw in Halle na mogelijke ontvoering, vier verdachten opgepakt

In Halle, bij Brussel, hebben de speciale eenheden van de politie een tijdlang een gebouw omsingeld. Daar zou vanmorgen een man zijn ontsnapt die ontvoerd was, zo meldt het parket van Halle-Vilvoorde. Vier verdachten zijn opgepakt.

“Het gaat om een man die tegen zijn wil zou zijn meegenomen in Brussel” zegt Gilles Blondeau van het parket van Halle-Vilvoorde. “Hij zou zijn meegenomen naar de woning in Halle en kon daar vanmorgen ontsnappen. De lokale politie en de speciale eenheden van de federale politie zijn ter plaatse."

De politie kon in totaal vier mensen oppakken. Eén van hen gaf zichzelf over, de drie anderen werden opgepakt nadat ze zich een tijdlang hadden verschanst. Waarom het slachtoffer werd ontvoerd, is nog niet duidelijk.

Videospeler inladen...

Bekijk hieronder het verslag uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen