"I want to dance again" spreekt aan: "eerste feestje na corona" van StuBru verhuist naar Sportpaleis

"I want to dance again", het evenement dat Studio Brussel wil organiseren eens het weer mag, wordt verplaatst van de Lotto Arena naar het Sportpaleis. Daarmee wordt de capaciteit meer dan verdubbeld. Het was Jeroen van The Subs - die als headliner op het podium zal staan - die het nieuws bekendmaakte vanop het dak van het Sportpaleis. 

Het evenement werd begin vorige week aangekondigd en je kon er ook meteen tickets voor kopen. Het in je agenda zetten, wordt wel moeilijker. De datum die op de kaartjes prijkt? "Zo snel als het weer kan, gezien de coronamaatregelen". De radiozender is duidelijk: het moet het eerste officiële feestje na de coronacrisis worden. 

Wat er wél concreet op het ticket stond? De Lotto Arena als plaats van afspraak. Maar de vraag is groot, zo blijkt, want in één week tijd zijn al meer dan 5.000 tickets de deur uit. En dus verhuist het evenement naar de grote broer, het Sportpaleis, waarmee de capaciteit meer dan verdubbelt. 

Bekijk hier hoe Jeroen van The Subs het bekendmaakte op het dak van het Sportpaleis:

Videospeler inladen...

Viroloog Steven Van Gucht liet vorige week al zijn bedenkingen vallen over het geplande evenement. "Evenementen zullen weer stapsgewijs worden toegelaten", zei hij. "Eerst kleinere evenementen, met bepaalde voorzorgsmaatregelen. Als dat lukt, en de coronacijfers blijven goed, dan kan dat geleidelijk opgedreven worden. Studio Brussel zal moeten kiezen: wachten om een groot feest te organiseren, of zo vroeg mogelijk iets kleins en veiligs organiseren."

Beluister hier het nummer "I want to dance again", zoals The Subs het live speelden tijdens de uitzending "Beats of love" op Stubru tijdens De Warmste Week:

Videospeler inladen...

Meest gelezen