Vrachtwagenbestuurder belandt in berm na aanrijding met auto op Antwerpse Ring

 

Op de Antwerpse Ring in Berchem belandde een vrachtwagen in de berm na een aanrijding met een auto. Dat ongeval gebeurde rond half 12 in de rijrichting van Nederland. De vrachtwagen ging door de vangrail en kwam tot stilstand in een bos. De bestuurder is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

De vrachtwagen reed op de rechterrijstrook en wilde een baanvak opschuiven naar links. Toen hij een auto naderde gaf de vrachtwagenbestuurder een ruk aan het stuur en reed bruusk naar rechts. Daarbij werd een voorliggende auto aangereden. De vrachtwagen ging door de vangrail en kwam tot stilstand in een bos.

 

De vrachtwagenbestuurder is een 52-jarige man. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand is kritiek.

 

De brandweer heeft de brandstof van de vrachtwagen overgepompt in vaten. Nadien kan de vrachtwagen worden getakeld. Twee invoegstroken op de Antwerpse Ring zijn versperd.

 

 

 

 

Meest gelezen