Minister Meryame Kitir (SP.A) knipt haar coronacoupe zelf: "Oefening baart kunst, maar mijn kapper blijft de beste"

Veel mensen lopen tegenwoordig rond met een coronacoupe, zo ook minister Meryame Kitir (SP.A). Omdat de kappers nog een tijd dicht blijven, ging de minister zelf met een schaar en tondeuse aan de slag. Het resultaat zie je op haar Twitteraccount.

Iedereen wil goed voor de dag komen, maar even langsgaan bij de kapper zit er niet meteen in. Daarom beslissen veel mensen om hun lokken zelf bij te knippen of te kleuren. Ook minister Meryame Kitir (SP.A) waagde een poging om haar coronacoupe zelf bij te werken. Met een tondeuse en een schaar ging ze in haar badkamer aan de slag. "Oefening baart kunst, maar mijn kapper blijft de beste", tweet de minister. "Hopelijk kan het snel weer." 

De meeste reacties zijn alvast positief. "Ik vind het toch geslaagd" en "je ziet er prachtig uit", klinkt het. "Doet u ook tutorials?", vraagt iemand zich zelfs af. De minister kreeg ook tips van haar volgers: "Beetje bijwerken en je maakt er zo een écht punkkapsel van!", post iemand.

Wil je zelf ook aan de slag? Bij het begin van de coronacrisis vroeg "Het Journaal" advies aan enkele kappers. Herbekijk hier de reportage van 7 april 2020:

Videospeler inladen...

Meest gelezen