AFP or Licensors

Alle locaties voor vaccinatiecentra in Limburg zijn bekend

De laatste eerstelijnszones in de provincie hebben de knoop doorgehakt waar de vaccinatiecentra zullen komen. Nu is ook bekend waar die in Peer, Hechtel-Eksel, Bocholt en Hamont-Achel georganiseerd zullen worden.

De tweede locatie voor een vaccinatiecentrum in Noord-Limburg is bekend, namelijk de VDAB-gebouwen aan de Noordervest in Peer. De inwoners van Peer, Hechtel-Eksel, Bocholt en Hamont-Achel kunnen daar terecht. De inwoners van Lommel en Pelt zullen gevaccineerd worden in De Soeverein in Lommel.

MidWest-Limburg

Ook in MidWest-Limburg is uiteindelijk de knoop doorgehakt. In Heusden-Zolder is er gekozen voor Watt17, waar de inwoners van Heusden-Zolder en Lummen terechtkunnen. En het tweede centrum komt in de Expohallen van Houthalen-Helchteren. De inwoners van Halen kunnen zich dan weer laten vaccineren in het vaccinatiecentrum van Diest, omdat dit korter bij hun gemeente is. 

Meest gelezen