Cannabisplantage ontdekt na brand in Antwerpen

Rond 5.00 uur deze ochtend hebben de hulpdiensten een cannabisplantage ontdekt in een rijwoning op het Antwerpse Kiel. Daar woedde een uitslaande brand op de tweede verdieping. Twee personen die aanwezig waren in het gebouw, waren na de brand nergens meer te bespeuren. Het is nog niet duidelijk of het om de bewoners gaat. 

In een rijwoning aan de Polostraat op het Kiel in Antwerpen is vanmorgen een cannabisplantage ontdekt. Aan de achterkant van de tweede verdieping was een brand ontstaan. De brandweer raakte het gebouw eerst niet binnen, want de deur was gebarricadeerd. Later troffen ze een cannabisplantage aan op de bovenste verdieping.

De schade aan het gebouw is groot en de straat was een paar uur afgesloten. Een bewoonster van het aangrenzende pand had teveel rook ingeademd en is naar het ziekenhuis gebracht. Twee personen in het gebouw zelf waren na afloop van de brand niet meer aanwezig. Het is nog niet zeker of het om de bewoners gaat van de woning met de cannabisplantage. 

Voorlopig is nog niemand opgepakt. Het onderzoek naar de plantage loopt nog en het labo komt straks ter plaatse. 

Meest gelezen