radio 2

Koerselaar krijgt ongelukkig geplaatste straatlamp naast slaapkamerraam: "Ik heb echt geen nachtlampje nodig hoor"

Bij een van de inwoners van de Harpstraat in de Beringse deelgemeente Koersel is de nieuwe straatverlichting wel erg ongelukkig geplaatst: vlak bij het slaapkamervenster van Rob Mertens. De Koerselaar heeft intussen extra verduistering moeten bestellen, omdat het straatlicht de hele slaapkamer vult.  

Rob Mertens woont in de Harpstraat in Koersel, een nieuwe verkaveling is dat. Hij kreeg onlangs een opvallend extra licht aan zijn huis; de straatverlichting werd vlakbij zijn slaapkamervenster geplaatst. 

De gemeenteraad van Beringen heeft beslist dat dit niet storend is, omdat de lamp om middernacht dooft

Rob had nochtans aan Fluvius en de stad Beringen gevraagd om te bekijken of de paal niet aan de andere kant van de elektriciteitskast kon staan. "Dank je wel Fluvius en stad Beringen,  dit is een zeer humane opstelling. Een straatlamp op hoogte van het slaapkamervenster, " zegt Mertens intussen cynisch. "Maar de gemeenteraad van Beringen heeft beslist dat dit niet storend is", vervolgt hij boos, "omdat de lamp om middernacht dooft." 

Intussen heeft Rob Mertens extra verduistering besteld. 

Meest gelezen