Sporthallen van Puyenbroeck in Wachtebeke en De Warande in Wetteren worden vaccinatiecentra

Ook in de uitgestrekte eerstelijnszone Scheldekracht is bekend waar inwoners binnenkort een coronavaccin kunnen krijgen. Zowel in Wachtebeke als in Wetteren, wordt daarvoor een sporthal ingericht.  Inwoners van Maldegem kunnen dan weer in het West-Vlaamse Damme terecht.

Eerstelijnszone Scheldekracht bestaat uit 8 gemeenten: Melle, Destelbergen, Merelbeke, Wetteren, Wichelen, Laarne, Lochristi en Wachtebeke. Vermits die relatief ver uit elkaar liggen, is gekozen voor twee vaccinatiecentra.

Zo komt er een vaccinatiecentrum in Provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke, en één in Sport- en recreatiedomein De Warande in Wetteren. Telkens wordt daarvoor een sporthal ingericht.

Inwoners Maldegem kunnen terecht in Damme

De inwoners van Maldegem zullen dan weer naar West-Vlaanderen moeten voor een coronaspuitje: in het oud ziekenhuis van Sijsele bij Damme. Dat is professioneel uitgerust en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
 

Meest gelezen