Foto: Radio 2

Auto en bestelwagen uitgebrand in Boom, kwaad opzet niet uitgesloten

Donderdagavond rond 22.30 uur zijn een auto en een bestelwagen uitgebrand aan de Kerkhofstraat in Boom. Ze stonden geparkeerd naast een huis maar dat raakte niet beschadigd. De politie is met een onderzoek gestart, mogelijk is er kwaad opzet in het spel. 

De auto en de bestelwagen stonden naast elkaar geparkeerd. De brand is begonnen aan de auto en overgeslagen op de bestelwagen. Beide voertuigen zijn alleen achteraan uitgebrand. De auto en de bestelwagen stonden geparkeerd naast een huis maar dat liep geen schade op. 

De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht. De politie is met een onderzoek gestart. Kwaad opzet wordt niet uitgesloten. Het labo van de federale politie kwam ter plaatse.

Meest gelezen