Dodelijk ongeval in staart van file op E313

Op de E313 in de richting van Antwerpen is woensdagmiddag een dodelijk ongeval gebeurd in de staart van een file in Massenhoven. Een auto botste op een stilstaande vrachtwagen en de bestuurster van de auto heeft het niet overleefd.

De file op de E313 stond er nadat er eerder op de dag een ongeval gebeurde in de Kennedytunnel, in de richting van Gent. Een autobestuurster merkte die file wellicht te laat op en botste op een vrachtwagen die stond aan te schuiven ter hoogte van Massenhoven. 

Door het ongeval was de snelweg een tijdje volledig versperd. Het verkeer moest de E313 in Massenhoven verlaten en omrijden naar de E34 in Zoersel. De afhandeling van het ongeval zal waarschijnlijk nog lang duren. Het Verkeerscentrum raadt aan om via Brussel te rijden als je van Hasselt richting Gent of Antwerpen wil gaan.

Meest gelezen