Stormweer veroorzaakt chaos in Mortsel: vuilnis verspreid over de straten

Vannacht is er in de provincie Antwerpen op verschillende plaatsen een storm overgewaaid. In Mortsel heeft de wind vuilniszakken en karton op de rijbaan geblazen. Dat leidde tot heel wat hinder.

Vannacht is er in de provincie Antwerpen op verschillende plaatsen een storm overgewaaid. Voorlopig lijkt de schade nog mee te vallen, maar op plekken waar het vuilnis zou worden opgehaald, was er vanochtend hier en daar wel chaos. 

In Mortsel heeft de wind zo op veel plekken vuilniszakken en karton op de rijbaan en op het fietspad geblazen. Dat zorgt voor veel hinder, zo vertellen enkele fietsers. "Dit is echt heel extreem en uitzonderlijk, al het afval is overal verspreid en je moet uitwijken. Je weet nooit wat eronder ligt, dus dat kan gevaarlijk zijn." 

De vuilnisophalers zijn ondertussen volop bezig om al het afval weg te werken. 

Meest gelezen