Videospeler inladen...

Dodelijk ongeval op parking van supermarkt in Sint-Katelijne-Waver: vrouw aangereden door vrachtwagen

Net voor de middag is een vrouw overleden op de parking van de Aldi-supermarkt in Sint-Katelijne-Waver. Ze werd er aangereden door een vrachtwagen van een externe firma die kwam leveren bij de Renmans-slagerij. De vrouw overleed ter plaatse. De vrachtwagenbestuurder was in shock.

Op de parking van de supermarkt in de Generaal de Schachtstraat werd de 73-jarige vrouw aangereden door een vrachtwagen. Die reed achteruit en had de oudere dame niet gezien. Een ziekenwagen kwam ter plaatse en het medische personeel probeerde de vrouw nog te reanimeren maar alle hulp kwam te laat. "Het parket heeft een verkeersdeskundige aangesteld om de exacte omstandigheden van het ongeval uit te zoeken. We hebben ook het rijbewijs van de vrachtwagenchauffeur voor 15 dagen ingetrokken. Dat is de standaardprocedure", zegt Kristof Aerts van het parket van Antwerpen.

Bekijk hieronder beelden van de plaats van het ongeval:

Videospeler inladen...

Meest gelezen