Vrachtwagen kantelt na bocht op brug in Arendonk

Op de brug over de E34 in Arendonk kantelde deze middag een vrachtwagen na het nemen van een bocht. De oplegger kantelde helemaal, maar de trekker bleef in een schuine hoek hangen. De vrachtwagen was geladen met ijzeren buizen. Een deel daarvan kwam op de weg terecht.

Rond het middaguur gebeurde een bijzonder ongeval op Huiskens (N118) in Arendonk. Op de brug over de E34 kantelde een vrachtwagen na het nemen van de bocht van de uitrit van de E34. De bestuurderscabine hing daardoor helemaal scheef, maar de chauffeur geraakte er op eigen kracht uit en bleef ongedeerd.

(lees verder onder de foto)

 

Door het ongeval was de N118 in de richting van Retie een tijd lang versperd.  Ook de afrit van de E34 in de richting van Nederland werd afgesloten.

De vrachtwagen was geladen met ijzeren buizen voor het bouwen van stellingen. Die lading kwam deels op straat terecht maar werd opgeruimd door de brandweer.

Meest gelezen