Videospeler inladen...

Ontbijten met PVDA-voorzitter Mertens: "Compensatie zonnepanelen niet genoeg, gaan regering in gebreke stellen"

Een koffie, een politicus en een journalist: dat zijn de ingrediënten van het wekelijkse zaterdaginterview in "De ochtend" op Radio 1 van VRT NWS-journalist Michaël Van Droogenbroeck met een politicus die in de schijnwerpers staat of een cruciale rol speelt in de politiek. Een ontbijtgesprek over politiek, maar tegelijk ook "weg van de Wetstraat", met aandacht voor persoonlijke verhalen. Vandaag: PVDA-voorzitter Peter Mertens, onder meer over de zonnepanelen. 

Bekijk hier het hele gesprek met Peter Mertens:

Videospeler inladen...

Wil je het gesprek liever beluisteren? Dat kan hieronder. 

"Terzake"-reporter Pieterjan De Smedt ging langs bij PVDA-voorzitter Peter Mertens. Hoe kijkt hij naar 2021? Bekijk hier het gesprek:

Videospeler inladen...

Meest gelezen