Zeker 4 mensen gearresteerd na invallen op 16 verschillende plaatsen in Limburg

De federale politie is vanmorgen op 16 verschillende plaatsen in Limburg binnengevallen. Dat was onder meer het geval in shishabar Fellas op de Pauwengraaf in Maasmechelen. Bij de invallen zijn zeker 4 mensen gearresteerd.

De federale gerechtelijke politie doet samen met het Limburgse parket een onderzoek naar georganiseerde criminaliteit zoals drugshandel en witwaspraktijken. Daarom viel de politie vanmorgen binnen op 16 verschillende plaatsen in onze provincie. Bij de invallen zijn zeker 4 mensen gearresteerd. Zij moeten vandaag nog voor de onderzoeksrechter verschijnen. 

Shishabar Maasmechelen

Een van de invallen gebeurde in shishabar Fellas in Maasmechelen. Daar zijn in het verleden al vaker problemen geweest met de politie. Burgemeester Raf Terwingen (CD&V) heeft die zaak ook al verschillende keren laten sluiten. 

Meest gelezen