"First dates" al wandelend in Groot-Bijgaarden op Sint-Valentijn

Heel wat horecazaken pakken met Valentijn uit met afhaalmenu's. Bij bar Envie in Groot-Bijgaarden pakken ze ook uit met lekker eten en drinken maar doen ze er iets origineels bovenop: een wandeling voor vrijgezellen. Op basis van de inschrijvingen maken broer en zus, Dieter en Elke van Bar Envie groepjes van vier.

Bar Envie uit Groot-Bijgaarden organiseert op Sint-Valentijn wandelingen om vrijgezellen te koppelen. "Deelnemers worden ingedeeld in een groepje van vier", vertelt Elke Van Verdegem bij Lennart Segers in de middag op radio2 Vlaams-Brabant en Brussel. "We organiseren in Groot-Bijgaarden al uitgestippelde wandelingen gekoppeld aan eten en drinken van bij ons. Nu doen we dat specifiek voor vrijgezellen. We maken groepjes van vier, coronaveilig en zoals het hoort. Die vier wisselen dan op een afgesproken punt van wandelpartner en wie weet slaat de vonk wel over. "

Wij zij geen relatiebureau, hopelijk kunnen we op basis van leeftijd en interesse goede paartjes vormen. We raden wel warme kledij en wandelschoenen aan, op hoge hakken zal het niet lukken.

Elke van Bar Envie

"We verwachten veel reacties en eventueel breiden we uit naar zaterdag de dertiende. We gaan de deelnemers koppelen op basis van leeftijd en interesse. We kunnen een fles wijn of bubbels meegeven voor onderweg. In de wandeling zitten wel wat romantische plekjes." vertelt Elke.

Beluister hierboven het gesprek over het Valentijnwandelen.

Meest gelezen