Dodelijk ongeval op E40 in Sterrebeek

Op de E40 in Sterrebeek is vanmiddag een bestuurder om het leven gekomen bij een ongeval. De bestuurder verloor de controle over het stuur en botste tegen een andere auto. Om de omstandigheden van het ongeval te kunnen onderzoeken, zijn twee rijstroken op de E40 richting Brussel afgesloten.

Op de E40 net voor Sterrebeek gebeurde vanmiddag rond 11.30 uur een ongeval. Een bestuurder die richting Brussel reed, verloor de controle over het stuur en knalde tegen een andere auto. De klap was enorm. “De bestuurder overleed jammer genoeg ter plaatse”, bevestigt Jonathan Pfund van de federale politie. “De passagier uit hetzelfde voertuig zat gekneld in de wagen en moest door de brandweer bevrijd worden. Het slachtoffer werd gewond naar het ziekenhuis afgevoerd.” De mensen die in de tweede wagen zaten, bleven allemaal ongedeerd.

Door het ongeval is de rechterrijstrook op de E40 afgesloten. En ondertussen is er ook een verkeersdeskundige van het parket toegekomen om uit te zoeken hoe het ongeval is kunnen gebeuren. Om dat onderzoek vlot te laten verlopen, wordt ook de tweede rijstrook van de E40 richting Brussel afgesloten.

Meest gelezen