Man met enkelband steelt bestelwagen vol postpakketjes in Mechelen

Op het bedrijventerrein van Bpost in Mechelen-Zuid heeft een man een bestelwagen vol postpakketjes gestolen. De man had een enkelband en was dus geen onbekende voor de politie. Hij is aangehouden.

Een verantwoordelijke van Bpost sloeg vorige week plots alarm nadat ze een man die ze niet kent zag wegrijden met een volgeladen bestelwagen. Ze maant hem aan om te stoppen, maar de chauffeur rijdt door. Enkele uren daarna wordt de bestelwagen teruggevonden, maar de postpakketjes zijn weg.

Enkele uren daarna doet de politie een controle bij een man met een enkelband die zijn huis toch had verlaten. Daar worden de gestolen pakjes teruggevonden. De man is intussen aangehouden en moet voorlopig in de cel blijven. De politie onderzoekt intussen wat er in de pakjes zat en probeert ze terug bij hun rechtmatige eigenaar te krijgen.

 

Meest gelezen