Jaar nadat vrouw gestorven is na slok wijn met dodelijke hoeveelheid harddrugs wordt het onderzoek stopgezet 

Het Antwerpse parket zet het onderzoek naar wijn met een dodelijke hoeveelheid harddrugs voorlopig stop. Een vrouw uit Puurs-Sint-Amands overleed een jaar geleden nadat ze een slok rode wijn had gedronken, waar een dodelijke cocktail harddrugs in bleek te zitten. Het parket heeft alle mogelijke pistes onderzocht en geen dader gevonden.

De vrouw was met spoed opgenomen in het ziekenhuis nadat ze onwel was geworden van een slok wijn. Vijf dagen later is ze overleden. Uit onderzoek bleek dat ze een grote hoeveelheid harddrugs in haar bloed had, en achteraf bleek dat de drugs in een fles rode wijn zaten. De vrouw kon niet worden gelinkt aan drugsgebruik.

Een jaar onderzoek heeft niets opgeleverd. Politie en parket konden niet achterhalen waar de fles vandaan kwam en wie ze manipuleerde. Het parket benadrukt wel dat het onderzoek kan worden heropend als er nieuwe informatie zou opduiken.

Meest gelezen