Schatteman

Restaurant uit Oostkamp biedt erotisch pretpakket aan bij valentijnsmenu: "Koppels kunnen elkaar op een andere manier leren kennen"

Een restaurant uit Hertsberge, bij Oostkamp, biedt voor valentijn een erotisch pretpakket aan. Doordat de restaurants en cafés op Valentijnsdag dicht zijn, bieden veel restaurants een takeawaymenu aan. "Maar op 14 februari mag het al wat meer zijn", klinkt het in Hertsberge.

Lekker romantisch uit eten op valentijn: dat zit er niet in dit jaar. Intussen organiseren heel wat restaurants takeaway. Maar bij restaurant Schatteman in Hertsberge gaan ze net iets verder dit jaar. "We starten met wat lekkere bubbels, daarna een gezonde vol-au-vent en lekkere zoetigheden. Als afsluiter nog leuke accessoires om nog even na te genieten van elkaar", vertelt Marieke Schatteman.

We zijn allemaal toch nog een beetje preutser op dat vlak, geeft Marieke toe

Marieke Schatteman

Het was Marieke die op het idee kwam om een erotisch pretpakket aan de menu toe te voegen. "We zijn allemaal toch nog een beetje preutser op dat vlak", geeft Marieke toe. Over de inhoud van het erotisch pakket geeft ze weinig prijs. "Het moet nog altijd iets magisch blijven", legt Marieke verder uit. "Er zit niks vulgairs in, het is allemaal elegant afgewerkt. Het is verzorgd en discreet verpakt, ideaal om een intieme avond te hebben." 

Schatteman heeft nog een tip voor wie van plan is een erotisch pretpakket te bestellen: "Het is vooral de bedoeling om je fantasie te gebruiken. Zo kunnen koppels elkaar op een totaal nieuwe manier leren kennen."

Meest gelezen