google streetview

Jongen van 17 zwaargewond na steekpartij in Diepenbeek

In het centrum van Diepenbeek is gisterenmiddag een jongen van 17 zwaargewond geraakt nadat hij werd neergestoken met een mes. Dat zou na een ruzie gebeurd zijn met een 6-tal personen die hij vermoedelijk kende. Voorlopig is nog niemand gearresteerd.  Deze voormiddag worden wel nog een aantal personen verhoord om te achterhalen wat er precies is gebeurd.  

De jongen van 17 werd gisterenmiddag aangevallen in de buurt van het politiekantoor van Diepenbeek. Hij kreeg daar ruzie met enkele andere mensen, en werd daarna twee keer gestoken met een mes. Voorbijgangers die zagen wat er gebeurde, verwittigden de politie. 

Volgens burgemeester Rik Kriekels van Diepenbeek is de jongen zwaargewond, maar is hij niet in kritieke toestand.  Vermoedelijk kende hij de daders ook. Van de aanval zijn er camerabeelden en die worden nog verder onderzocht. Voorlopig is niemand gearresteerd. 

 

Meest gelezen