Instagram: antwerp_locos

Supporters Antwerp voeren druk op met spandoek om spits Lamkel Zé te doen vertrekken

Supporters van voetbalclub Antwerp hebben donderdagmorgen een spandoek aan het Bosuilstadion gehangen, met de opdruk '4 days left'. De fans willen zo nog wat meer druk leggen op het bestuur van de club, om aanvaller Didier Lamkel Zé te doen vertrekken. Met zijn wispelturig gedrag haalde die de woede van veel supporters op de hals. De vier dagen verwijzen naar maandag, wanneer op de meeste plaatsen ter wereld de transfermarkt in het voetbal sluit. 

Didier Lamkel Zé haalde de voorbije weken het bloed van onder de nagels van de supporters en de club. Hij ging onder meer naar een wedstrijd van aartsrivaal Beerschot kijken en kwam ook in een Anderlecht-shirt naar het stadion. De Kameroener moest drie maanden bij de B-kern trainen, maar mocht de voorbije drie wedstrijden toch weer meespelen van de nieuwe coach Frank Vercauteren. Toch wil de club hem graag kwijt.

De spits zette na de frats met het Anderlecht-shirt wel een filmpje met excuses op Instagram, maar dat maakte niet veel indruk. De fans van Antwerp voeren nu al enkele weken acties tegen hem. Er werd een website aangemaakt met de ludieke vraag "of hij al weg is". En vorige week werd er een spanddoek aan de Bosuil opgehangen met de boodschap 'La direction du club: putes de LZ'. 

Twee weken geleden zakten enkele supporters van de harde kern zelfs af naar een training van de beloften om Lamkel Zé eens de les te spellen.

Meest gelezen