Videospeler inladen...

Vlieg mee boven het grootste  vaccinatiecentrum van het land:  Paleis 1 op de Heizel

In Brussel wordt het grootste vaccinatiecentrum van het land gebouwd. In Paleis 1 op de Heizel komen er maar liefst 20 vaccinatielijnen, wat betekent dat men er op de piek van de vaccinatiecampagne tot 10.000 mensen per dag kan inenten. Persagentschap Belga maakte beelden van het centrum. 

De opbouw in Paleis 1 is nog in volle gang. Er worden 20 vaccinatielijnen naast elkaar gebouwd. Op het einde van alle vaccinatielijnen is er één grote wachtruimte,  die wordt aangekleed met onder andere bomen en gekleurde tapijten om een aangename sfeer te creëren (zie toekomstbeeld op foto onderaan). 

Het centrum wordt opgebouwd door de medewerkers van de Heizelpaleizen. Zij staan naast de opbouw van de verschillende vaccinatielijnen ook in voor de aankleding van het centrum. 

Belga
Belga
Belga
Belga

Meest gelezen