Foto: Belga

Politie legt lockdownfeestjes stil in Lille en Turnhout

De politie Regio Turnhout heeft op twee plaatsen feestjes stilgelegd. In een bedrijf in Lille waren 15 mensen aan het feesten. Ook in een appartement in het centrum van Turnhout maakte de politie een einde aan een feest. Daar ging het om een verjaardagsfeest met 9 volwassenen en enkele kinderen. 

Agenten van de politie Regio Turnhout legden gisteren in de vooravond een feestje stil in een bedrijf aan de Achterstehoek in Lille. De 15 aanwezigen werden geïdentificeerd en naar huis gestuurd. 

In het centrum van Turnhout, waar de politie massaal aanwezig was om mogelijke rellen het hoofd te bieden, was een verjaardagsfeestje aan de gang in een appartement in de Otterstraat. 

Eerst weigerden de bewoners om de politie binnen te laten maar uiteindelijk lieten ze de agenten toch binnen. Behalve de twee volwassenen die er woonden, trof de politie nog 7 andere volwassenen en enkele kinderen aan. Ook hier werd iedereen geïdentificeerd. Het proces-verbaal zal worden overgemaakt aan het parket. 

Meest gelezen