Google Street View

Nieuwe eigenaars voor hotel en restaurant Mardaga in As

Eén van de oudste hotels van Limburg, Mardaga in As, heeft nieuwe eigenaars. De Limburgse ondernemers Giuliano Bruno, Jos Haumont en Luc Didden nemen het over van de familie Geurden. Het hotel opent op 1 maart.

Hotel Mardaga in As bestaat al 112 jaar, het ligt tegenover het stationnetje van As, aan één van de toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen. Alle 18 kamers, het restaurant en de bar kregen in 2014 ook een volledige facelift. Het hotel opent op 1 maart met ontbijt en diner op de kamer zolang de coronamaatregelen van kracht blijven. De volledige personeelsbezetting blijft onveranderd.

Ook het restaurant zal een nieuwe start maken en resoluut gaan voor de betere Belgische keuken en Franse Cuisine Parisienne, en daar is zelfs nog versterking in de keuken voor nodig. Als de restaurants weer open kunnen, zal het restaurant in Mardaga 7 dagen op 7 open zijn. 

Meest gelezen