Brusselse hotels lanceren bijzondere actie: "Voor een prikje overnachten in vijfsterrenhotel"

Tussen 12 en 21 februari kan je voor een prikje op hotel in Brussel. De Brussels Hotel Asssociation lanceert de actie 'Knuffelcontact'. Voor een derde van de prijs kan je dan een kamer boeken in een vijfsterrenhotel. Hoewel de hoteliers er geen winst op maken, zal het iedereen deugd doen, zegt de Brusselse hotelassociatie. 

Wie altijd al in een vijfsterrenhotel heeft willen logeren, maar er geen geld voor heeft, moet zeker verder lezen. Want vanaf 12 februari lanceert de Brussels Hotel Association de actie 'Knuffelcontact'. In de categorie 'contact' betaal je 69 euro voor een tweepersoonsbed. Voor een 'knuffel'-kamer, of eentje met twee aparte bedden 96 euro. En dat is een stuk goedkoper dan anders. Yves Fonck van de Brussels Hotel Association: "In normale tijden kost zo'n kamer drie keer zoveel. Winst maken de hoteliers er dus niet op. Maar het dekt wel de vaste kosten. Bovendien doet het de teams deugd om weer klanten te ontvangen. En Brusselaars en Belgen kunnen de stad herontdekken. Zeker nu ze nog een tijdje niet op reis mogen naar het buitenland." 

Voor de maaltijden werken we samen met restaurants uit de buurt

De actie verloopt ook volledig coronaproof, verzekert Fonck. "Uiteraard is het mogelijk om op hotel te genieten van een maaltijd. Dat kan via roomservice, of afhaal. We werken daarvoor samen met restaurants uit de buurt, zodat die ook geholpen worden. Bovendien valt ook Valentijn in die periode. Dat kan ook een idee zijn." Boeken voor de Knuffelcontact-actie kan via deze website

Meest gelezen