Dhenia Covens uit Boechout doet mee aan Miss Universe 2020

Dhenia Covens werd 2 jaar geleden verkozen tot tweede eredame van Miss België Angelina Flor Pua. Nu mag ze een gooi doen naar het kroontje van Miss Universe. "Het voelt allemaal nog een beetje onwerkelijk, maar ik vind het écht een eer", vertelt ze.

Normaal zou de huidige Miss België Celine Van Ouytsel naar de verkiezing van Miss Universe gaan. "Celine heeft het voorbije jaar een familielid verloren aan corona en dus zit de schrik erin om zelf ook besmet te geraken. Daarom heeft ze beslist om niet mee te doen aan de verkiezing", vertelt Dhenia op Radio 2 Antwerpen.

Goed nieuws voor Dhenia want zij kreeg de vraag om in Celine haar plaats mee te doen met de Miss Universe verkiezing. Dat is ook positief voor de meisjes die in de toekomst meedoen aan Miss België. "Ik geef nu af en toe al catwalktraining aan de meisjes. Door mee te doen aan deze verkiezing kan ik ze nog beter klaarstomen voor toekomstige verkiezingen", zegt Dhenia.

De verkiezing van Miss Universe zou in april 2021 doorgaan als corona er geen stokje voor steekt.

Meest gelezen