Gazet van Antwerpen

Man met paard veroorzaakt file in... de "konijnenpijp" in Antwerpen

Een man en zijn paard veroorzaakten vanmiddag een file in de Waaslandtunnel in Antwerpen, in de volksmond de konijnenpijp genoemd. De man had er niet beter op gevonden dan te voet door de tunnel te trekken, van Linker- naar Rechteroever. 

Enkele bestuurders die vanmiddag de Waaslandtunnel in Antwerpen namen, schrokken zich een hoedje. Een man liep er met zijn paard aan de teugel op zijn gemak door de tunnel.  Dat schrijft Gazet van Antwerpen. 

"Rond 11.45 uur kregen we de melding binnen", zegt Willlem Migom van de Antwerpse politie. "Er is een ploeg ter plaatse gegaan om de man en zijn paard veilig door de tunnel te begeleiden. Toen hij op Rechteroever aankwam, heeft hij wel een boete gekregen, maar hij kon toen gewoon zijn reis voortzetten."

Wat de man bezielde, is niet duidelijk. Door het incident ontstond er een lange file.

Gazet van Antwerpen

Bekijk hier de beelden:

Videospeler inladen...

Meest gelezen