Belga

Man steekt vrouw neer op Brusselse metro

In het Brusselse Weststation in Sint-Jans-Molenbeek heeft een man gisteren op de metro een vrouw neergestoken. Het slachtoffer raakte zwaargewond. De man werd opgepakt door de politie en wordt verhoord.

Volgens het Brusselse parket hadden de feiten "betrekking op de privésfeer". De dader en het slachtoffer kenden elkaar en waren mogelijk ex-partners. Na de steekpartij probeerde de man weg te vluchten en duwde daarbij vermoedelijk een zwangere vrouw die ook op de metro zat. Het parket liet het station tijdelijk ontruimen voor verder onderzoek en gaat onder andere op basis van in beslag genomen videobeelden de feiten onderzoeken. Een wetsdokter is ook aangesteld. 

De man is intussen gearresteerd en wordt verhoord door de politie. 

Meest gelezen