Dader van verkeersagressie Haacht geeft zich aan: "Het zou fijn zijn als hij zijn verontschuldigingen aanbiedt"

In Haacht heeft een man zich bij de politie aangegeven omdat hij begin januari een bejaarde van 80 jaar heeft aangevallen. De tachtiger raakte betrokken bij een verkeersongeval en toen hij uitstapte, kreeg hij een klap op het hoofd van een voorbijganger. De familie van de bejaarde man is opgelucht.

Begin januari reed de bejaarde man een fietser van 13 jaar aan. De jongen kwam op de motorkap van de wagen terecht en raakte daarbij lichtgewond. Toen de man van 80 jaar uit zijn auto wou stappen om de jongen te helpen, werd hij door een voorbijganger aangevallen. Hij kreeg een klap op z'n hoofd en viel op de grond. 

"We zijn opgelucht dat iemand zich is gaan aangeven, want we hebben ons altijd afgevraagd of er iemand zou gevonden worden. De feiten hebben zich ondertussen ook al ruim een maand geleden afgespeeld", zegt Anja Verboom, de dochter van de bejaarde man. "Het zou ook fijn zijn als die man z'n verontschuldigingen aanbiedt. Maar daarmee gaat mijn papa misschien ook nooit meer dezelfde zijn zoals hij geweest is." De bejaarde man lag een tijdje op intensieve zorg, nu wacht hem een lange revalidatie. Parket en politie onderzoeken de zaak.

Meest gelezen