Feest in het vaccinatiecentrum van Leuven met Regi? "Wat randanimatie zou toch tof zijn?"

Kunnen mensen die zich tegen het coronavirus laten vaccineren in de Brabanthal in Leuven dat doen op de muziek van dj Regi? Zelf ziet hij dat in elk geval zitten, zo zegt hij op Twitter in een reactie op een foto die burgemeester Mohamed Ridouani (SP.A) van het (kleurrijke) vaccinatiecentrum had gepubliceerd. "Bon, waar staat mijn dj booth?", vraagt Regi zich af.

"De Brabanthal is helemaal uitgelicht, het ziet er heel feestelijk uit. Het deed mij denken aan een heel leuk gebeuren", legt Regi zijn reactie uit aan David Van Ooteghem in "Spits" op Radio 2. "Het zou toch tof zijn mocht er tijdens het vaccineren wat randanimatie zijn? Ze mogen mij gerust vragen, ik kom graag wat nummers draaien!"

Regi's reactie kreeg veel bijval op Twitter, nu is het de vraag of burgemeester Ridouani wil meestappen in het verhaal. "Alleen de burgemeester zelf is niet zo enthousiast", zegt Regi. "Hij reageerde dat ik welkom ben wanneer iedereen gevaccineerd is. Maar ja, dan is er de lol natuurlijk ook af..."

Wil je weten waar in jouw buurt jij terecht zal kunnen om een coronavaccin te laten zetten? Ontdek het op deze interactieve kaart:

Meest gelezen