Radio 2

Motorrijder uit Alveringem in levensgevaar na botsing met vrachtwagen in Veurne

Een 50-jarige motorrijder uit Alveringem raakte zwaargewond bij een verkeersongeval in Veurne. De man botste in de Albert I-laan in Veurne op een vrachtwagen die rechts wou afslaan. De man werd in kritieke toestand overgebracht naar het AZ West in Veurne.

Een vrachtwagenchauffeur reed op de Albert I-Laan en wou rechtsaf slaan naar de Handelsstraat. “Daarbij kwam het tot een botsing met een motorrijder die uit de tegenovergestelde richting kwam en tegen de flank van de vrachtwagen botste”, zegt commissaris Toon Fonteyne van politiezone Spoorkin. “Het was een zware klap."

Het slachtoffer liep een schedeltrauma op en zware letsels aan de benen. De brandweer plaatste een tent om de man ter plaatse te verzorgen. Na verzorging werd de man overgebracht naar het AZ West in Veurne.

Meest gelezen