Opvallende carrièreswitch voor "Romeo" Chris Van Tongelen: hij wordt manager vaccinatiecentrum Putte

Zanger Chris Van Tongelen gaat het vaccinatiecentrum in Putte leiden. Een opvallende tijdelijke carrièreswitch voor één van de drie Romeo's. "Mijn taak is simpel: ervoor zorgen dat heel het spel draait", zegt Van Tongelen op Radio 2 Antwerpen.

Zanger Chris Van Tongelen, bekend van De Romeo's, gaat het vaccinatiecentrum GC Klein Boom in Putte leiden. Van Tongelen coördineert nu de opbouw en blijft tijdens de vaccinatiecampage verantwoordelijk voor de hele site. "Het is simpel. Ik moet ervoor zorgen dat het spel draait. En neem iets om te schrijven want het is een geweldige titel. Ik word vaccinatiecentrumcoördinator, alstublieft", zegt Van Tongelen in "Start Je Dag".  "Weinig mensen weten dat ik voor Music Hall al jaren grote musicals in goede banen leid als uitvoerend producent. Op die manier zijn de mensen van Putte, Heist-op-den-Berg en Bonheiden bij mij terechtgekomen."

Waarom ze mij gevraagd hebben? Ik ben al jaren uitvoerend producent van grote evenementen en shows

Chris Van Tongelen

Waar zijn die handen?

Binnen enkele weken wordt er gestart met vaccineren in GC Klein Boom. Chris heeft met De Romeo's alvast enkele toepasselijke songs zoals "Waar zijn die handen". "Dat lied moeten ze eigenlijk in elk centrum bij de ingang en de alcogels draaien", lacht hij. Van Tongelen heeft er alvast zin in. "Ik word goed geruggesteund door de artsen en het hele team van de eerstelijnszorg. Laten we hopen dat iedereen snel gevaccineerd geraakt zodat ik met De Romeo's opnieuw op een podium kan staan", besluit hij op Radio 2 Antwerpen.

Meest gelezen