Gemeente Herzele

Herzele schildert extra zebrapaden aan vaccinatiecentrum: “Alles voor de veiligheid”

Aan het vaccinatiecentrum van Herzele zijn extra zebrapaden op de weg geschilderd en ook het voetpad is er verlengd. De gemeente wil zo dat de omgeving rond het centrum veilig is nu er de komende weken duizenden mensen zullen passeren om een coronaprik te krijgen. 

In verschillende zalen in ons land wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan de inrichting van de vaccinatiecentra. Meestal gebeuren er vooral aanpassingen binnen, in de zalen, maar in Herzele is er ook gewerkt aan de omgeving rond het vaccinatiecentrum. 

We hebben extra zebrapaden aangelegd en het voetpad is verlengd

Johan Van Tittelboom (Open VLD), burgemeester Herzele

“Wij hebben een aantal aanpassingswerken gedaan om het centrum toegankelijk te maken”, vertelt burgemeester Johan Van Tittelboom (Open VLD). “Er is een aantal extra zebrapaden aangelegd en het voetpad is ook verlengd. Daarnaast hebben we ook een extra breed toegangspad aan de ingang gelegd. Er is ook een hellend vlak, zodat mensen die minder mobiel zijn op een veilige manier het centrum kunnen bereiken.” 

Gemeente Herzele
kasto80

Meest gelezen