Gaten in raam Zurenborgwijk in Antwerpen blijken geen kogelgaten: "Vermoedelijk gaat het om een loodjesgeweer"

Een bewoonster van een woning in de Velodroomstraat in Antwerpen alarmeerde gisteren de politie toen ze een aantal gaten in haar vensterraam ontdekte. Ze dacht dat het om kogelgaten ging. De vrouw zei ook dat ze een knal had gehoord. De politie ging ter plaatse en heeft intussen laten weten dat er geen aanwijzingen zijn dat er kogels zijn afgeschoten. Vermoedelijk zijn de gaten gemaakt door een loodjesgeweer. 

De vrouw ontdekte gisteren de mysterieuze gaten in haar vensterraam.  Ze had ook een knal gehoord. Volgens de politie die ter plaatse kwam, zijn er geen aanwijzingen dat er met kogels werd geschoten op de woning. Zo werden er geen kogelhulzen gevonden en ook de gordijnen waren niet beschadigd.

Toch kwam de politie met honden om te speuren naar sporen van kruit. Ook het mensen van het lab kwamen ter plaatse.  Zij bevestigden dat er geen kogels werden afgeschoten.

De politie vermoedt nu dat de gaten gemaakt zijn door een loodjesgeweer. Het is nog niet duidelijk wie op het raam van de bewoonster heeft geschoten en waarom. De feiten worden verder onderzocht door de politie.

Meest gelezen