Videospeler inladen...

SP.A-voorzitter Rousseau: "Misschien moet Bouchez zich de vraag stellen of hij nog in de regering wil zitten"

SP.A-voorzitter Conner Rousseau heeft het moeilijk met de manier waarop zijn MR-collega Georges-Louis Bouchez aan politiek doet. Dat zegt hij in een nieuwjaarsgesprek in "Terzake". 

"We wisten op voorhand dat we veel miserie gingen hebben met Bouchez. Dat is hoe hij is", zegt Rousseau. "Ik wil daar niet te veel uitspraken over doen, maar ik vind het wel merkwaardig dat voor zo een  jonge gast hij op zo een ouderwetse manier aan politiek doet. Kappen op de eigen regeringspartners, kappen op de virologen, kappen op iedereen."

"Ik vind dat de regering goed werk levert, dat is de hele regering, niet alleen Frank Vandenbroucke. Die ploeg hangt goed samen. Als Bouchez daar keer op keer kritiek op heeft, moet hij zich maar de vraag stellen of ze daar nog willen zitten."

Bekijk hier het gesprek met Rousseau:

Videospeler inladen...

Meest gelezen